Sabro Lift Teknik

Sabro Lift Teknik er et selvst ndigt firma med mere end 20 års erfaring inden for liftservice og lovpligtige eftersyn. Firmaet er beliggende i den lille by Sabro, hvorfra jeg primært dækker opgaver i  Øst- og Midtjylland. Men hvis opgaverne er til det, indgår jeg gerne aftaler om liftservice i hele landet.

 

Mere end 20 års erfaring

Jeg har mange års erfaring med lifte. Er ekspert inden for området, og kender til alle problemer med både nye og gamle lifte. Der er dermed ikke det problem, jeg ikke kan løse (for jer,) og det er uanset, hvilken type lift, der er tale om.

Akut brug for hjælp?

Har du akut brug for hjælpe til reparation af din lift eller teleskoplæsser, så ring på

 

  22 56 81 44

Professionel liftservice

Som tekniker fokuserer jeg på, at yde en personlig og effektiv service. Det gælder lige fra første opkald, hvor jeg forsøger, at sætte mig ind i problemet. Såfremt det er muligt, og kunden er interesseret i det, giver jeg gerne en guide til selvhjælp, så kunden hurtigt kan komme videre i arbejdsprocessen. Hvis ikke problemet kan løses over telefonen, forsøger jeg, at komme hurtigst muligt, for at afhjælpe problemet med det samme.

Akut liftservice

Jeg kender branchen og ved, at problemerne ofte kan opstå uden for normale åbningstider. Derfor tilbyder jeg liftservice, uanset hvilken dag og tidspunkt det er, så mine kunder altid føler, at de kan få løst deres problem.

Akut brug for hjælp?

Har du akut brug for hjælpe til reparation af din lift eller teleskoplæsser, så ring på

 

  22 56 81 44

  mail@sabrolift.dk

Kontakt Sabro Lift Teknik ApS

Har du akut brug for liftservice, så tøv ikke med at tage kontakt til Sabro Lift Teknik. Jeg besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt, så vi sammen kan løse problemet med din lift. Jeg giver gerne en guide til at l se problemet, eller et prisoverslag på den pågældende liftopgave.

Leveret af