Sabro Lift Teknik

Sabro Lift Teknik er et selvstændigt firma med mere end 20 års erfaring inden for liftservice og lovpligtige eftersyn. Firmaet er beliggende i den lille by Sabro, hvorfra jeg primært dækker opgaver i Øst- og Midtjylland. Jeg indgår gerne aftaler om liftservice i hele landet, hvis opgaverne er til det. 

 

 

Mere end 20 års erfaring

Jeg har mange års erfaring med lifte, da jeg er ekspert inden for området og kender til alle problemer med både nye og gamle lifte. Der er dermed ikke det problem, jeg ikke kan løse for jer. Det er uanset hvilken type lift, der er tale om.

Akut brug for hjælp?

Har du akut brug for hjælp til reparation af din lift eller teleskoplæsser, så ring på

 

  22 56 81 44

Professionel liftservice

Som tekniker fokuserer jeg på at yde en personlig og effektiv service. Det gælder lige fra første opkald, hvor jeg forsøger at sætte mig ind i problemet. Såfremt det er muligt, og kunden er interesseret i det, giver jeg gerne en guide til selvhjælp, så kunden hurtigt kan komme videre i arbejdsprocessen. Hvis ikke problemet kan løses over telefonen, forsøger jeg at komme hurtigst muligt for at afhjælpe problemet med det samme.

Akut liftservice

Jeg kender branchen og ved, at problemer ofte kan opstå udenfor normale åbningstider. Derfor tilbyder jeg liftservice, uanset hvilken dag og tidspunkt det er, så mine kunder altid føler, at de kan få løst deres problem.

Akut brug for hjælp?

Har du akut brug for hjælp til reparation af din lift eller teleskoplæsser, så ring på

 

  22 56 81 44

  mail@sabrolift.dk

Kontakt Sabro Lift Teknik ApS

Har du akut brug for liftservice, så tøv ikke med at tage kontakt til Sabro Lift Teknik. Jeg besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt, så vi sammen kan løse problemet. Jeg giver gerne en guide til at løse problemet eller et prisoverslag på den pågældende liftopgave.