Sabro Lift Teknik

Sabro Lift Teknik er et selvstændig firma med mere en 20 års erfaring inden for liftservice og lovpligtigt eftersyn.

 

Firmaet er beliggende i en lille by, der hedder Sabro, hvorfra firmaet primært dækker opgaver i Øst- og Midtjylland. Men hvis opgaverne er til det, og der er aftalt tid, sted og betaling, så udføres der også liftservice på Sjælland og Fyn.

 

Mere end 20 års erfaring

Da jeg har mange års erfaring inden for lifte, er jeg ekspert inden for området, og kender til alle problemer med både nye og gamle lifte. Der er dermed ikke det problem, jeg ikke kan løse for jer, og det er uanset, hvilken type lift, der er tale om. Grundet de mange års erfaring har jeg ligeledes tilegnet mig et speciale i Manitou maskiner.

Akut brug for hjælp?

Har du akut brug for hjælpe til reparation af din lift eller teleskoplæser, så ring på

 

  22 56 81 44

Professionel liftservice

Som tekniker fokuserer jeg på, at være personlig over for mine kunder. Det gælder i alt lige fra første opkald fra kunden, hvor jeg forsøger, at sætte mig ind i problemet og give en guide til selv at løse problemet, så kunden hurtigt kan komme videre i arbejdsprocessen. Hvis ikke problemet kan løses over telefon, så forsøger jeg, at komme hurtigst muligt ud til mine kunder, og fikse problemet med det samme.

Akut liftservice

Jeg kender til branchen, og derfor ved jeg, at problemerne ofte kan opstå udenfor normale åbningstider. Derfor tilbyder jeg liftservices, uanset hvilken dag og tidspunkt det er, så mine kunder altid føler, at de kan få løst deres problem.

Akut brug for hjælp?

Har du akut brug for hjælpe til reparation af din lift eller teleskoplæser, så ring på

 

  22 56 81 44

  mail@sabrolift.dk

Kontakt Sabro Lift Teknik ApS

Har du akut brug for liftservice, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til Sabro Lift Teknik. Jeg besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt, så vi sammen kan få løst problemet med din lift. Jeg kan ligeledes give dig en guide til selv at løse problemet, samt give dig et overslag på prisen ved den pågældende liftopgave.

Leveret af