Specialister i Manitou-lifte i Midtjylland & Østjylland

Med over 30 års erfaring med teleskoplæssere og lifte er vi hos Sabro Lift Teknik eksperter inden for området. Vi har en stor viden om, hvordan både nye og gamle lifte fungerer, og vi løser derfor alle problemer, store som små. Siden 2000 har jeg især beskæftiget mig med Manitou-maskiner, både i Danmark, udlandet, selvstændigt og for Scantruck, og vi har derudover specialiseret os yderligere ved kurser hos Manitou i Frankrig.

 

Reparation af Manitou-maskiner

Vi har hos Sabro Lift Teknik stor erfaring med og viden om service og reparation af de robuste og populære maskiner fra Manitou. Hvad end du mangler en professionel tekniker til en lift, teleskoplæsser eller noget tredje fra Manitou, så har vi kompetencerne til at udføre servicen og reparationen over hele Øst- og Midtjylland.

 

Akut service

Selvom maskiner fra Manitou er kendte for at være af høj kvalitet, kan der ske akutte problemer. Her er vi de rette at tilkalde, da vi er specialister i reparation og service af Manitou-maskiner. Vi tilbyder akut service, da vi efter mange år i branchen hurtigt kan identificere problemet og få det udbedret, så du hurtigst muligt kan komme videre med dit arbejde.

 

Vedligehold og eftersyn

Vi har kompetencerne til at stå for service og det lovpligtige årlige eftersyn på din maskine fra Manitou, så den kan køre som smurt i lang tid frem. Da vi er specialiserede i Manitou-maskiner, har vi naturligvis også en del reservedele på lager, så vi inden for kort til kan få maskinen til at arbejde fejlfrit igen.

Akut brug for hjælp?

Har du akut brug for hjælpe til reparation af din lift eller teleskoplæser, så ring på

 

  22 56 81 44

Vi hjælper dig hurtigt i gang igen når du har en lift der er brudt sammen
Leveret af